Terrassevarmer – Varmelampe                                 BESTILL HER

Terrasevarmer – Varmelampe – Infrarød varmekilde basert på moderne infrarød teknologi. Infravarme Terrassevarmer – Varmelampe, den mest moderne varmekilde for terrasser, havestuer og utendørs servering til de lange og lyse sommer kvelder, lydløs og helt uten synlig rødt/ gult lys.

 

Terrassevarmer - Varmelampe

Infravarme Infrarød Terrassevarmer – Varmelampe er:

  • Mattsort – moderne i designet
  • Blacklight Terrassevarmer
  • Nano behandlet, med rillet og buet overflate for bedre varmefordeling.
  • Leveres komplett med fjernkontroll, effektregulering og timer

Terrassevarmer – Varmelampe uten synlig lys!

Infravarme Terrassevarmer – Varmelampe, blacklight uten synlig lys. Overflatetemperaturen er lav. Maks temperaturen er kun 380 grader, sammenlignet med tradisjonelle lysende Terrassevarmere som lett kan få en overflatetemperatur på 100 grader eller mere.

Med fjernkontrollen reguleres effekten på Infravarme Terrassevarmer – Varmelampe, om du ønsker 25%, 50%, 75% eller 100% effekt. Valget er ditt. Overflatetemperaturen er avhengig av effekten. Det er via fjernkontrollen man programmerer Infravarme Terrassevarmer til å slukke på et fastsatt tidspunkt.

Sammen med den Infrarøde Terrassevarmer – leveres  monterings braketter til vegg og tak, skruer, samt 1,8 meter ledningen med støpsel.

Driftsprisen på Infravarme Terrassevarmer – Varmelampe er lav hvis vi sammenligner med tidligere modeller av elektriske Terrassevarmere eller Gass brennere.

Infravarme Blacklight Infrarød Terrassevarmer

-oppleves som Solens varme stråler – uten de farlige UV strålene. Terrassevarmeren er i Infrarød kategori B/C, de langbølgede infrarøde varmestråler, leveres i to forskjellige størrelser og effekt, 1800 watt og 2400 watt.

Har du tenkt på å redusere ditt CO2 forbruk? Flere kommuner, land og byer velger nå en Terrassevarmer som bruker lite energi. Spar miljøet, tenk på sikkerhet! Med en Terrassevarmer – Varmelampe som benytter strøm som energikilde, reduseres risikoen for brann og Co2 utslipp. Les mere om å spare på energiforbruket her.

Bruksområder:

Infravarme Infrarød Terrassevarmer er i dag i bruk som utendørs varmekilde på overdekket terrasse, vinterhaver, hytter, grillhytter,  utendørs serveringer, garager og ellers der hvor du har behov for en supplerende varmekilde.

Les mere om Infravarme Terrassevarmer – Varmelampe på vår hjemmeside, ønsker du å bestille, ring gjerne på 0045 7070 7922 eller kontakt oss via vår kontakt side