Oppvarming av BOLIG med IR Varme

ir varme på badet, kjøkkenet, stuen, hytta - flere modeller, mange muligheter

Oppvarming av bolig med IR Varme.

Infravarme ir varme, kan med fordel monteres som den eneste varmekilden i boligen, eller som supplerende varmekilde.

På badet.

 • Speil på veggen. IR varmepanel med Speiloverflate eller
 • Speil på veggen med Speiloverflate og integrert LED Lys eller
 • Infravarme ir varmepanel i taket, som fordeler varmen ut i rommet.
 • Slukk for sentralvarmen eller varmekablene, og overlat oppvarming av boligen til ir varmepanelet

Infravarme IR varme – perfekt i gang og hall.

Ofte opplever vi at det kan være kaldt i gangen, særlig i trappeløp kan vi oppleve kuldefall. Gangen kan gjerne oppvarmes med Infravarme ir varme, er det trapp til kjeller eller 2-etasje i boligen, kan du hurtig stoppe kuldefall ved å plassere ir varmepanelet korrekt. Infravarme ir varmepanel med Speiloverflate er også populært i gang og hall.

Infravarme IR Varme – på kjøkkenet eller i stuen.

Hva med sone oppvarming de steder hvor vi slapper av? På kjøkket ved spisebordet, eller ved sofagruppen i stuen?

Vi ønsker ofte en høyere temperatur der hvor vi sitter, enn der hvor vi beveger oss. Montér et Infravarme ir varmepanel på veggen eller i taket over spisebordet, og et ved sofagruppen. Infravarme SMART har innebygget termostat – trådløs varmestyring. En kontroller kan programmeres til temperaturstyring av flere ir varmepanel i samme rom. Dette betyr enkelt at har du flere ir varmepanel i rommet, har du kun behov for en kontroller.

Tanken er – det er dyrt å oppvarme alle de mange kubikkmeter luft i hele allrommet til komfort temperatur, når vi kun oppholder oss i et lite område. Vi tenker sone oppvarming i helge boligen. Inndel gjerne huset / leiligheten i flere soner.

Infravarme ir varmepanel i havestuen eller på Terrassen.

Er det behov for ekstra varme, eller en generell oppvarming av havestuen, er det opplagt med en Infravarme Terrassevarmer

Infravarme ir varmepanel på Hjemmekontoret.

Er hjemmekontoret i kjelleren eller på Repo/trappeavsats, opplever man ofte kulde og trekk. Veldig enkelt kan du løse denne problematikken med et infravarmepanel montert ved skrivebordet, eller en Infravarme Fotvarmer nedenfor skrivebordet, til å sette føttene på når du sitter eller står. Infravarme Fotvarmer blir ca. 38 grader varm, og sørger for at dine føtter blir varme. Med varme føtter fryser du ikke.

Passiv hus.

Passivhus har vesentlig lavere energibehov enn dagens standard. I enkelte tilfeller kan det være behov for en ekstra varmekilde. Infravarmepanelene er energieffektive, og varmen merkes hurtig.

Hytter, bo-biler, båt og ferieboliger.

Det er ikke sikkert at alle rommene på hytta som skal oppvarmes med Infravarme. Ofte er det kun i stuen / kjøkkenet samt på badet det er varme på.

Vannrør ligger ofte i forbindelse med kjøkken og bad, og bør frostsikres i perioder. Ønsker man frostsikring i vinterhalvåret, kan temperaturen settes til fast definert frostsikring. Infravarme SMART leveres komplett med trådløs varmestyring via ISTC kontroller, og kan enkelt holde hytta frostfri.

For bo-biler, campingvogner og båt gjelder samme prinsipp. Et infravarmepanel i båten, kan holde båten fuktfri om vinteren, samt benyttes som varmekilde på kjølige sommer kvelder. Vi har levert Infravarmepanel til oppvarming av flere husbåter, som tidligere ble oppvarmet via varmepumper og pellets. Både varmepumper og pellets avgir lyd, som i en mindre bolig som husbåt, kan skape irritasjon for deg og dine naboer! Infravarme Privat er en lydløs varmekilde, som avgir varme der hvor du er, det er ikke behov for noe ekstra fyrrom eller lignende til Infravarmepanelet.

Renovering og oppussing av nye og eldre bygninger.

 • Uttørking av vegg og gulv, ved nybygg, reparasjon, flomskader
 • Uttørking av vegg ved sopp og råte.
 • Verneverdige bygg, hvor rørsystem ikke er mulig.
 • Oppbevaring av verneverdige gjenstander. Infravarmepanelene sørger for at den mest optimale luftfuktighet beholdes i det enkelte rom
 • Som varmekilde i Kirker
 • Rask installasjon. Oppvarm lokalet med det samme. Ingen langvarig installasjon.

Les mere om Infravarme Smart, og infrarød varmepanel til bolig under produkter

Oppvarming av bolig med IR Varme – mange fordeler.

 • Montering: Enkel – sett ledning og støpsel i stikkontakten. Det er ikke behov for ekstra fyrrom. Ikke varmetap i luft og rør-kanaler.
 • Økonomi: Lave etableringsomkostninger, sammenlignet med tradisjonelle varmesystem. Ikke behov for årlig service og vedlikehold.
 • Trådløs styring: Trådløs styring via Smart trådløs ISTC kontroller, også via PC. Dør og vindus sensor som opsjon.
 • Miljøvennlig: Miljøvennlig og lydløst varmesystem. Ingen lyder fra pumper, ikke støv i luften. Ikke temperatur forskjell mellom gulv og tak.