Infravarme Smart - tilbehør til infravarmepanelet

mange muligheter - mere automatikk

Infravarme Smart Tilbehør.

Infravarme Smart tilbehør som trådløs varmestyring via ISTC kontrolleren er standard i Infravarme Smart, som ekstra tilbehør kan vi nevne:

Bevegelsessensor.

Som også kommunikerer trådløst med det infrarøde varmepanel. Eksempel: I et rom hvor det altid er 180 grader, men hvor det ønskes at temperaaturen løftes til 22 grader når det er mennesker i rommet. Dette kan være i kjeller, på kontor, eller andre ekstra rom hjemme eller på jobben.

Dør og vindu kontakt.

Når dør eller vindu åpnes, sendes det et signal til Infravarmepanelene om å «slukke» for varmen, eller at varmen skal opprettholdes i den ønskede temperatur.

Direkte lys – tilkobling av lyskilde.

Det kan enkelt tilkobles lys, lamper osv direkte til det Infrarøde Varmepanel. Denne løsningen er til rom, hvor Infravarmepanelet tilkobles koblingsboks i taket eller på vegg. Med denne funksjonen kan lys tendes direkte fra ISTC kontrolleren eller en dedikert trådløs lampekontakt

LED lys.

Lavenergi LED lys kan monteres direkte på baksiden av det Infrarøde varmepanel via et relé

Gulv stativ.

Rustfritt stål gulvstativ kan monteres på infravarmepanelet, slik at det er enkelt å flytte det Infrarøde varmepanel rundt, til de steder hvor det er behov for en ekstra varmekilde.

45 ° brakett til montering i tak eller på vegg.

Vinkelbraketter i stål gjør det mulig å plassere Infravarme Smart i 45 grader, vannrett på vegg f.eks. over dør/vindu, eller loddrett i et hjørne.

 

Infravarme Smart – infrarød varmepanel – behagelig varme med minst mulig strømforbruk.

Det intelligente Infravarmepanel kan plasseres direkte på gulv med gulvstativ, slik at varmen er der hvor det er behov for varme. 45° vinkelbraketter gjør det mulig å montere Infravarmepanelet over dør / vindu eller loddrett i et hjørne. Dør / vindu kontakt sender et signal til Infravarmepanelet om å «slukke» for varmen, eller opprettholde den ønskede temperatur. Les mere om Infravarme Smart – infrarød varmepanel her.

  • Gulvstativ: Plasser Infravarmepanelet der hvor det behov for varmen
  • Brakett: 45° vinkelbrakett til tak/vegg monteringl
  • Dør/Vindu kontakt: Sender trådløst signal til Infravarmepanelet
  • Bevegelsesensor: Sender trådløst signal til Infravarmepanelet
  • Wifi : Programmér Infravarme Smart via wifi / mobil / nettbrett