Infravarme privat, på badet, kjøkkenet, stuen mm

Infravarme privat

Infravarme infrarød varmepanel, kan med fordel monteres som den eneste varmekilden i boligen, eller som supplerende varmekilde.

På badet:

 • Speil på veggen. Infrarød varmepanel med Speiloverflate eller
 • Speil på veggen med Speiloverflate og integrert LED Lys eller
 • Infravarme infrarød varmepanel i taket, som fordeler varmen ut i rommet.
 • Slukk for sentralvarmen eller varmekablene, og overlat oppvarmingen til det Infrarøde varmepanel.

Infravarme Privat, perfekt i gang og hall

Ofte opplever vi at det kan være kaldt i gangen, særlig i trappeløp kan vi oppleve kuldefall. Gangen kan gjerne oppvarmes med Infravarme privat, er det trapp til kjeller eller 2-etasje i boligen, kan du hurtig stoppe kuldefall ved å plassere Infravarmepanelet korrekt. Infravarme infrarød varmepanel med Speiloverflate er også populært i ganng og hall.

Infravarme Privat på kjøkkenet eller i stuen

Hva med sone oppvarming de steder hvor vi slapper av? På kjøkket ved spisebordet, eller ved sofagruppen i stuen?

Vi ønsker ofte en høyere temperatur der hvor vi sitter, enn der hvor vi beveger oss. Montér et Infravarme infrarød varmepanel på veggen eller i taket over spisebordet, og et ved sofagruppen. Infravarme SMART har innebygget termostat – trådløs varmestyring. En kontroller kan programmeres til temperaturstyring av flere Infravarmepanel i samme rom. Dette betyr enkelt at har du flere Infravarmepanel i rommet, har du kun behov for en kontroller.

Tanken er – det er dyrt å oppvarme alle de mange kubikkmeter luft i hele allrommet til komfort temperatur, når vi kun oppholder oss i et lite område. Vi tenker sone oppvarming i helge boligen. Inndel gjerne huset / leiligheten i flere soner.

Infravarme Privat i havestuen eller på Terrassen

Er det behov for ekstra varme, eller en generell oppvarming av havestuen, er det opplagt med en Infravarme Terrassevarmer

Infravarme Privat på Hjemmekontoret:

Er hjemmekontoret i kjelleren eller på Repo/trappeavsats, opplever man ofte kulde og trekk. Veldig enkelt kan du løse denne problematikken med et infravarmepanel montert ved skrivebordet, eller en Infravarme Fotvarmer nedenfor skrivebordet, til å sette føttene på når du sitter eller står. Infravarme Fotvarmer blir ca. 38 grader varm, og sørger for at dine føtter blir varme. Med varme føtter fryser du ikke.

Passiv hus

Passivhus har vesentlig lavere energibehov enn dagens standard. I enkelte tilfeller kan det være behov for en ekstra varmekilde. Infravarmepanelene er energieffektive, og varmen merkes hurtig.

Hytter, bo-biler, båt og ferieboliger

Det er ikke sikkert at alle rommene på hytta som skal oppvarmes med Infravarme. Ofte er det kun i stuen / kjøkkenet samt på badet det er varme på.

Vannrør ligger ofte i forbindelse med kjøkken og bad, og bør frostsikres i perioder. Ønsker man frostsikring i vinterhalvåret, kan temperaturen settes til fast definert frostsikring. Infravarme SMART leveres komplett med trådløs varmestyring via ISTC kontroller, og kan enkelt holde hytta frostfri.

For bo-biler, campingvogner og båt gjelder samme prinsipp. Et infravarmepanel i båten, kan holde båten fuktfri om vinteren, samt benyttes som varmekilde på kjølige sommer kvelder. Vi har levert Infravarmepanel til oppvarming av flere husbåter, som tidligere ble oppvarmet via varmepumper og pellets. Både varmepumper og pellets avgir lyd, som i en mindre bolig som husbåt, kan skape irritasjon for deg og dine naboer! Infravarme Privat er en lydløs varmekilde, som avgir varme der hvor du er, det er ikke behov for noe ekstra fyrrom eller lignende til Infravarmepanelet.

Renovering og oppussing av nye og eldre bygninger:

 • Uttørking av vegg og gulv, ved nybygg, reparasjon, flomskader
 • Uttørking av vegg ved sopp og råte.
 • Verneverdige bygg, hvor rørsystem ikke er mulig.
 • Oppbevaring av verneverdige gjenstander. Infravarmepanelene sørger for at den mest optimale luftfuktighet beholdes i det enkelte rom
 • Som varmekilde i Kirker
 • Rask installasjon. Oppvarm lokalet med det samme. Ingen langvarig installasjon.

Les mere om Infravarme Smart, og infrarød varmepanel til bolig under produkter

Infravarme Privat
Det er mange fordeler med Infravarme infrarød varmepanel:
 • Montering: Enkel – sett ledning og støpsel i stikkontakten. Det er ikke behov for ekstra fyrrom. Ikke varmetap i luft og rør-kanaler. 

 • Økonomi: Lave etableringsomkostninger, sammenlignet med tradisjonelle varmesystem. Ikke behov for årlig service og vedlikehold.

 • Trådløs styring: Trådløs styring via Smart trådløs ISTC kontroller, også via PC. Dør og vindus sensor som opsjon. 

 • Miljøvennlig: Miljøvennlig og lydløst varmesystem. Ingen lyder fra pumper, ikke støv i luften. Ikke temperatur forskjell mellom gulv og tak.

Du kan også lese mere om Infravarmepanelene nedenunder