Infravarme infrarød varmepanel – design som varmer

Infravarme infrarød varmepanel som supplerende varmesystem? Infravarme Infrarød varmepanel som eneste varmekilde? Det er mange muligheter med Infravarme infrarød varmepanel, hjemme, på hytta, i bo-bilen, eller på jobben.

Med infravarme ir varmepanel som supplerende varmekilde, vil man i de fleste tilfeller montere Infravarmepanelet tett på en av favorittplassene i boligen, eksempelvis ved spisebordet, sofabordet, eller ved lesestolen. Infravarme infrarød varmepanel kan leveres med egne braketter slik at det kan stå fritt på gulvet.

Vurderer du Infravarme infrarød varmepanel som den eneste varmekilden i boligen, vil vi ta utgangspunkt i en beregning som viser hvor mange watt som skal til, for å oppnå komfortvarmen i boligen. Med trådløs varmestyring, kan du enkelt holde oversikt over strømforbruk samt temperatur.

Med fakta om hvor mange Infravarme ir varmepanel og watt det er behov for, kan man enkelt i de forskjellige modeller av Infravarme Smart eller Infravarme Standard, finne ut hvilken modell som passer best inn i boligens design og interiør.

Infravarme infrarød varmepanel

Her som familiebilde – Infravarmepanel med eget motiv. Design som varmer

Infravarme infrarød varmepanel

– når design og bruksverdi går hånd i hånd

Skal det være modellen som kan leveres i opp til 200 forskjellige RAL farver, og matcher fargen på veggen??? Skal et være modellen med integrert LED lys som varmekilden på badet? Skal det være Infravarmepanelet som leveres i mange forskjellige rammer? Skal det være modellen med motiv, ditt eget motiv, eller et av våre standard motiv? Eller skal det være modellen i hvitt glass med trådløs intelligent ISTC kontroller, som gir deg behagelig komfortvarme, med et lavt strøm forbruk???

IR Varmepanelet oppvarmer alle faste objekter de infrarøde varmestrålene treffer. Dette kan være gulv, vegg, tak, møbler mm. Disse faste objekter lagrer varmen, og avgir denne til luften. De infrarøde varmestrålene minner om solens varme stråler, en varm sommerdage, og må ikke sammenlignes med de farlige UV strålene. Opplevelsen er en behagelig og omsluttende varme – uten trekk, støv, støy og dårlig lukt.

 

Kontakt oss gjerne for et tilbud på Infravarme infrarød varmepanel til din bolig. Les mere om Infravarme Infrarød varmepanel her på vår side, gå gjerne videre til våre leverandører, Infranomic og Sunnyheat for inspirasjon.

 

Legg igjen en kommentar