Publisert Legg igjen en kommentar

IR Varmepanel

IR varmepanel – design som varmer

Infravarme IR Varmepanel kan benyttes alle steder hvor du har behov for en varmekilde, hjemme, feriboligen, bobilen på jobben mm.  Som eneste varmekilde, som supplerende varmekilde, som periodeoppvarming, svært mange muligheter.

Med infravarme ir varmepanel som supplerende varmekilde, vil man i de fleste tilfeller montere ir varmepanelet tett på en av favorittplassene i boligen, eksempelvis ved spisebordet, sofabordet, eller ved lesestolen. Infravarme ir varmepanel kan leveres med egne braketter slik at det kan stå fritt på gulvet, eller monteres i taket.

Vurderer du Infravarme ir varmepanel som den eneste varmekilden i boligen, vil vi ta utgangspunkt i en beregning som viser hvor mange watt som skal til, for å oppnå komfortvarmen. Med trådløs varmestyring, kan du enkelt holde oversikt over strømforbruk samt temperatur. Med fakta om hvor mange Infravarme ir varmepanel og watt det er behov for, kan man enkelt i de forskjellige modeller av Infravarme Smart eller Infravarme Standard, finne ut hvilken modell som passer best inn i boligens design og interiør.

Allerede i investeringsfasen kan du enkelt se de økonomiske fordeler. Det er ikke behov for et sentralvarmesystem, kjele eller peis. Installasjonen er enkel, de fleste kan lett montere Infravarme ir varmepanel, alle modeller leveres komplett med ledning og monteringsbraketter til vegg. Ønskes det montering via koblingsboks, skal dette utføres av autorisert.

Driftsmessig er etableringen av Infravarme Ir varmepanel god økonomi sammenlignet med konvensjonelle varmesystemer, er det i tillegg mulighet for grønn strøm, blir driften bæredyktig og miljøvennlig.

.

ir varmepanel, ir varme

Infravarme ir varmepanel

– når design og bruksverdi går hånd i hånd

Skal det være modellen som kan leveres i opp til 200 forskjellige RAL farver, og matcher fargen på veggen??? Skal et være modellen med integrert LED lys som varmekilden på badet? Skal det være Infravarmepanelet som leveres i mange forskjellige rammer? Skal det være modellen med motiv, ditt eget motiv, eller et av våre standard motiv? Eller skal det være modellen i hvitt glass med trådløs intelligent ISTC kontroller, som gir deg behagelig komfortvarme, med minimalt forbruk???

Infravarme ir varmepanel har et effektivitetsnivå på nesten 100% – nesten all energien som brukes er til oppvarming. En ytterligere fordel er mangelen på vedlikehold, det er ikke behov for årlig vedlikehold eller service. Monteres Infravarme IR varmepanel med trådløs termostat, har termostatløsningen behov for å bytte batteri etter 24 mnd, utover dette har Infravarme ir varmepanel, ekstrem lang  levetid. Infravarmepanelene leveres i forskjellige tykkelser, avhengig av modell og produsent. Infravarme Standard Slimline er kun 14mm tykke. Alle er produsert i Tyskland

Om IR Varme

Siden etableringen av solsystemet har naturen valgt de lange infrarøde varmebølger som den mest effektive metoden for å levere varme til alt levende på jorden. Uten de infrarøde varmestråler, ville jorden være en isklump uten liv.  Lanbølget infrarød varmestråling, er en del av det naturlige lysspektrum fra sollyset, helt ufarlig for oss mennersker og dyr, og skal ikke sammenlignes med de farlige UV strålene. Menneskekroppen er faktisk designet til å absorbere de infrarøde varmebølger, fordelen ved dette har vært brukt medisinsk i flere tiår.

IR Varmepanelet oppvarmer alle faste objekter de infrarøde varmestrålene treffer. Dette kan være gulv, vegg, tak, møbler mm. Disse faste objekter lagrer varmen, og avgir denne til luften. De infrarøde varmestrålene minner om solens varme stråler, en varm sommerdage, og må ikke sammenlignes med de farlige UV strålene. Opplevelsen er en behagelig og omsluttende varme – uten trekk, støv, støy og dårlig lukt.

Kontakt oss gjerne for et tilbud på Infravarme ir varmepanel til din bolig. Les mere om Infravarme Infrarød varmepanel her vår side, gå gjerne videre til våre leverandører, Infranomic  og Sunnheat for inspirasjon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Publisert Legg igjen en kommentar

ir varmepanel

Ir Varmepanel – Design der varmer

Infrarvarme Ir varmepanel kan benyttes alle steder, hvor du har brug for en varmekilde, hjemme, i sommerhuset, campingvognen, autocamper, på arbejde mv. Som den eneste varmekilde, som supplerende varmekilde, eller som periodeopvarmning. Der er mange muligheder.

Med Infravarme ir varmepanel som supplerende varme, vil man oftest placere ir varmepanelet tæt på sine favorit siddepladser – som gerne kan være spisepladsen, sofabordet eller læsestolen. Infravarme ir varmepanel kan leveres med egne beslag, så det kan stå frit på gulvet eller monteres i loftet.

Overvejer du at bruge ir varmepanelet som den eneste varmekilden i boligen, vi man tage udgangspunkt i en beregning der viser hvad der skal til for at opvarme boligen, med et udgangspunkt i de enkelte rum og værelser. Sammen med trådløs varmestyring kan du enkelt holde oversigt over dit energiforbrug. Med de fakta, hvor mange ir varmepanel og watt der skal bruges, kan man vælge i vores modeller af Infravarme Standard eller Infravarme Smart, hvilket ir varmepanel som vil passe bedst i ens interiør og design i boligen.

Allerede i investeringfasen kan du nemt se de økonomiske fordele. Der er ikke behov for et centralvarmesystem, en kedel eller en pejs. Installation er enkel, de fleste kan nemt installere Infravarme ir varmepanel, alle modeller leveres komplet med ledning – og monteringsbeslag til væg. Hvis der ønskes montering via en forbindelsesboks, skal dette udføres af autoriseret personel.

Driftsmæssig er etableringen af ​​Infravarme Ir varmepanel god økonomi i forhold til konventionelle varmesystemer, er der i tillæg muligt for grøn energi, vil etableringen være bæredygtig og miljøvenlig.

ir varmepanel, ir varme

Infravarme ir varmepanel

– når design og brugsværdi går hånd i hånd

Skal det være modellen som kan leveres i op til 200 farver og matche farven på væggen eller køkkenlågen? Skal det være modellen som leveres med mange forskellige rammer? Skal det være modellen med motiv, dit eget eller et af vores standard motiv? Eller skal det være modellen i hvidt glas med trådløs varmestyring og som nemt giver dig behagelig varme med et lavt strøm forbrug?

Infravarme ir varmepanel har et effektivitetniveau på næsten 100% – næsten al energi som  anvendes går til opvarmning. En ekstra fordel er manglen på vedligeholdelse, der er ikke behov for årlig vedligeholdelse eller service. Monteres Infravarme ir varmepanel med trådløs termostat, skal man blot huske at udskifte batteriet efter 24 måneder, i tillæg har infravarme ir varmepanelet en ekstrem lang levetid. Infravarme ir varmepanel fås i forskellige tykkelser afhængigt af model og producent. Infravarme Standard Slimline er kun 14 mm tykt. Alle er produceret i Tyskland.

Om IR Opvarmning

Siden etableringen af ​​solsystemet har naturen valgt de lange infrarøde varmebølger som den mest effektive metode til at levere varme til alle levende på jorden. Uden de infrarøde varmestråler ville jorden være en isklump uden liv. Langbølged infrarød varmestråling er en del af det naturlige lys spektrum fra solen, helt ufarligt for os mennesker og dyr, og bør ikke sammenlignes med de farlige UV-stråler. Menneskekroppen er faktisk designet til at absorbere infrarøde varmebølger, hvis fordel er blevet brugt medicinsk i flere årtier.

Infravarme IR Varmepanel sender infrarøde varmestråler ud i rummet, som igen opvarmer vægge, loft, gulv, møbler m.m. Disse faste materialer lagrer varmen, og afgiver denne til luften. De infrarøde strålerne minder om solens varme stråler på en varm sommerdag, uden de farlige UV strålerne.

Find flere informationer om Infravarme ir varmepanel her på vores side, eller går direkte til vores Tyske leverandører Infranomic og Sunnyheat for inspiration. Kontakt os gerne for supplerende informationer om os og vores produkter.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.