Publisert Legg igjen en kommentar

Hot yoga med Infravarme

Hot Yoga, Infrarød varmepanel

Hot Yoga med Infravarme er Hot!

Hot Yoga med Infravarme er HOT! Velger du Infrarød Varmepanel fra Sunnyheat som varmekilde til ditt Hot Yoga studie eller treningssenter, får du ikke bare et energivennlig varmesystem, du får også et lydløst og driftsikkert varmesystem, utviklet til den ekstreme temperatur som er i en HotYoga sal. De infrarøde varmepanel leveres komplett med intelligent trådløs varmestyring, som opsjon kan Infravarmepanelene programmeres og styres via PC / tablett, produsenten har utviklet en spesiell software til trening i et oppvarmet rom.

Infravarmepanelene som benyttes til Varm trening, er i dag montert i flere Skandinaviske HotYoga, Bikram Yoga og ellers treningssentre, hvor det er fokus på trening i et oppvarmet rom.

Hot Yoga med Infravarme

Ønsker du referanser?

Hetebølge – Hot Yoga Drammen, Hot Yoga Aarhus, EnergiiYoga North i Bodø,3T , Nordic Wellness og Hagabadet, Sverige er eksempler på forskjellige sentre hvor det Infrarøde varmepanel fra Sunnyheat i dag benyttes som varmesystem i Hot Yoga salen.

Det er mange fordeler med Infrarød Varmepanel fra Sunnyheat som varmekilde i et Hot Yoga studie, eksempler på dette kan være:

  • Varmen oppleves behagelig
  • Luftfuktigheten i rommet bevares
  • Ilten i rommet opprettholdes
  • De infrarøde varmestrålene smidiggjør kroppen og frigjør slaggstoffer
  • Energivennlig varmesystem.
  • Enkel, trådløs og automatisk styring.
  • Det er ikke behov for et separat fyrrom.
  • Finn gjerne flere fordeler her på siden om Hot Infravarme

Det Infrarøde varmepanel som benyttes til trening i varmen, er produsert hos Sunnyheat i Syd Tyskland. Selve Hot Infravarmepanelet er utviklet til den ekstreme temperatur i en Hot Yoga / Bikram Yoga sal. Et antall Hot Infravarmepaneler moneteres i den varme sal, og gir dermed den ønskede temperatur, 30, 35, 38 eller 40 grader. Ønskes det differensiert varme i Yoga salen, er dette også mulig.

Hot Infravarmepanelene er i IR klasse C, de gode infrarøde strålene, som nesten kan sammenlignes med Solens varme stråler, uten de farlige UV strålene.

Montering av Hot Yoga panelene

Monteringen av de Infrarøde Varmepanel er overskuelig. Det er mulig å gjøre dette selv, eller søke hjelp hos en elektrikker.

Les gjerne mere om Infrarøde Varmepanel til Hot eller Varm trening under produkter, Infravarme Smart. De finnes også nyttig informasjon under bruksområder .

Ønsker du å bestille? Gå direkte til vår butikk, eller kontakt oss for supplerende opplysninger via vår kontakt side eller på telefon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.