Hot Infravarmepaneler - IR Varmepanel til trening i varmen

Hot Infravarmepaneler

-til Hot Yoga eller trening i et oppvarmet lokale

Det er mange faktorer som spiller inn, når det skal velges varmesystem til et Hot Yoga eller treningssenter. Hot Infravarmepaneler velges i dag av flere og flere – da de infrarøde varmestrålene har en positiv effekt på vår kropp, muskler og ledd.

  • Hvordan benyttes salen – er det kun Hot trening eller skal rommet også benyttes til almindelig trening med normal temperatur?
  • Hvordan skal du designe ditt Yoga rom eller treningssenter?
  • Skal varmesystemet være lydløst – så du kun merker varmen, men ikke ser eller hører varmesystemet?
  • er varmen viktigst – design ikke så avgjørende???

Hot Infravarmepaneler

fra Crea Sunnyheat, gir deg og dine kunder den ultimative varmeopplevelse! Hot Infravarmepanelene er udviklet og designet til den nesten ekstreme temperatur som kreves i en Hot sal. Leveres komplett med trådløs intelligent varmestyring via ISTC kontroller. ISTC kontrolleren benyttes til automatisk styring af temperatur og tid mm.

Den trådløse ISTC kontroller kan styre et uendelig antall Hot Infravarmepaneler.

Det er også mulig å programmere og styre tider og temperatur via en PC med software som Daily Plan.

Ønskes det differensiert varme i samme yoga eller treningssal – er dette selvfølgelig også mulig med Hot Infravarmepaneler.

Vi har stor erfaring fra forskjellige Hotte miljøer, og vil gjerne guide deg i din planleggingsprosess. Hvis det er behov for det, snakker vi gjerne med dine rådgivere, det kan være elektrikkere, arkitekter eller andre. Når ditt nye hotte rom er klart til dine klasser, er vi gjerne med på sidelinjen, enten hos deg, på telefon eller skype. Vår oppfølgning stopper først når du er klar! Vi har ikke kun solgt en god og sunn varmeløsning, vi har inngått et samarbeid med deg i årene fremover. Skal du senere forandre på de opprettede tider – eller utvide med flere klasser, er vi klar til å hjelpe deg, enten på telefon, eller on-site i ditt Hotte rom.

Kunder som i dag har Hot Infravarmepaneler

Hot Infravarmepaneler IR Varmepaneler

Hot Infravarmepaneler er i dag montert som varmekilde i mange Hotte saler. Her fra The Wolfpackgym, København

 

Har du behov for referanser? Vi formidler gjerne kontakt til våre Hot Infravarme kunder i Danmark, Sverige, Norge, England, Tyskland eller Sveits. Eller enda bedre, formidler kontakt slik at du kan komme forbi for å prøve og oppleve varmen i et av de Hotte studier vi har levert varme til, en av de fornøyde kundene med Hot Infravarmepaneler fra Sunnyheat som varmesystem i deres hotte rom

Hot Infravarmepaneler Yoga North

Kontakt oss gjerne på telefon 0045 7070 7922 eller send en e-post til [email protected] hvis du har spørsmål i forbindelse med Hot Infravarmepaneler til dit Hotte Studie

  • Finansiering: Vi samarbeider med Ikano Bank som gjerne finansierer Hot Infravarmepaneler 

  • Zone oppvarmning: Enkelt, via ekstra ISTC kontroller.

  • Overflatetemperatur: Infravarmepanelets overflatetemperatur kan reguleres.

  • Installasjon: Enkel installation, monterers i taket, tilsluttes 230V.

Hot Infravarme