Godt arbeidsmiljø med Infravarme

Det er enkelt å få et godt arbeidsmiljø med Infravarme. Kulde og trekk gir et dårligt inneklima, og kan medføre nedgang i produktiviteten. En Dansk undersøkelse viser at produktiviteten kan falde opp til 0,37% for hver grad temperaturen falder. Dette kan veldig raskt bli mange ganger dyrere for arbeidsgiveren, en utgiftene til varme.

Nedgangen i produktiviteten skyldes ikke kun de kalde og stive fingre, og hodepine grunnet spendte muskler. Den enkelte medarbeider blir også i høy grad påvirket av at arbeidsgiver ikke prioriterer deres situasjon.

Hver 4. medarbeider fryser om vinteren.

Fryser medarbeideren, kan det føre til sykedager, som også koster penger og manglende produktivitet.

Det koster under 1 krone om dagen i strøm, for få en frossen medarbeider varm!

Løsningen kan være en mindre varmekilde til hver medarbeider, eller en gruppe av medarbeidere som er utsatt for kulde og trekk.

Vi kan tilby en Infravarme Fotvarmer til den enkelte medarbeider som fryser. Infravarme Fotvarmer måler 60 x 40, og er beregnet til at man kan benytte den ved skrivebordet eller ved pakkedisken. Enten nedenfor kontorstolen, eller at man står på den ved heve / senke bord. Infravarme Fotvarmer får en overflate temperatur på ca. 38 grader, bruker kun 60 watt/time.

Det er enkelt å få et godt arbeidsmiljø med Infravarme

Vi har også Infravarme Infrarød varmepanel som kan monteres ved den enkelte medarbeider, enten stående på gulvet, montert i taket eller under skrivebordet.

Et integrert Infravarme infrarød varmepanel i taket, over den enkelte medarbider eller i det åpne kontoret, vil gi ekstra varme som oppleves behagelig, nesten som solens varme stråler. Infravarmepanelet kan enkelt stoppe kuldefall og trekk fra vinduer og andre kjølige flater. Infravarmepanelet programmeres og styres manuelt eller automatisk på temperatur og tid, via den medfølgende trådløse ISTC kontroller som kan ligge direkte på medarbeiderens bord.

Alternativet vil i mange tilfeller være en billig vifte ovn. Denne bruker mengder av strøm, avgir lyd og sprer støv, og oppvarmer ikke kun den frosne medarbeider.

Feedback fra kunder:

Vi har kunder i dag som har valgt å sette ned temperaturen i kontoret et par grader. Det er altid noen som har det for varmt og noen som fryser. Senkes temperaturen oppfattes det behagelig for enkelte, de som fryser får en Infravarme Fotvarmer.

De som har valgt denne løsningen, oppnår en større besparelse på energiforbruket, også når vi medregner strømforbruket til Infravarme Fotvarmer.  I tillegg har de nedsatt deres Co2 forbruk, men viktigst av alt, de har glade og motiverte medarbeidere.

Les gjerne mere om Infravarme på jobben her på vår nettside

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende snakk om de kalde utfordringer dere har på jobben.

Legg igjen en kommentar