Infravarme Fotvarmer - elektrisk fotvarmer

Infravarme Fotvarmer                                                               

Infravarme Fotvarmer – en dekorativ, lydløs og praktisk varmekilde, hjemme og på jobb. Fotvarmeren sørger for at du og dine føtter blir varme, selv gjennom sko. Infravarme elektrisk Fotvarmer er produsert i et kvartsgranulat, overflatebehandlet, sort / mørk antrasitt i farven slik at den er svært lett å holde ren.

Fotvarmer får en overflate temperatur på ca. 38 grader, måler 60 x 40, leveres komplett med ledning og støpsel. Komplett med av / på bryter. Overflatetemperaturen styres av den innebyggede termostat.

Alternativet til en Fotvarmer vil i mange tilfeller være en vifteovn som bruker mye mere strøm. I tillegg vil en vifteovn sende svevestøv ut i luften, samt avgi lyd, som for mange er et minus. Infravarme Fotvarmeres strømforbruk er lavt, kun 55/60 watt – det samme som de gamle lyspærene.

Den perfekte supplerende varmekilde på jobben. Infravarme Fotvarmer har en pent design, som gjør at den også passer inn på kontoret hos den kresne. Dette gjør at Infravarme Fotvarme i dag er i bruk som supplerende varmekilde både på private og offentlige arbeidsplasser. Benytt gjerne Infravarme Fotvarme som Sone oppvarming av de medarbeidere som har behov for ekstra varme. Ved å senke eller holde innetemperaturen lavere – kan man enkelt holde den ønskede komfortvarme for den som har behov for ekstra varme.

Rent praktisk om Infravarme Fotvarmer:

  • Veier 5,5 kilo
  • måler 60 x 40 cm
  • leveres komplett med ledning og støpsel
  • Lavt strømforbruk 55/60** wat / 230 v
  • Kan brukes av alle – også dyrene elsker å ligge på en Fotvarmer
  • Kan benyttes på ale underlag, også tykke tepper, parkettgulv, tregulv mm.
  • Ingen skadelig berøringsvarme
  • Driftsikker
  • Finnes i to modeller, til innendørs og utendørsbruk**
  • Utendørsmodellen har samme design, trekker 85 watt, beregnet til lager evt. utendørs boder

fotvarmer fotvarme

Samme teknologi

Som våre andre Infravarme produkter. Infravarmepaneler er i dag i bruk som varmekilde / varmesystem i private boliger, næringseiendommer, hytter, sommerhus, hoteller, slott, lager mm. Infravarmepanelene kan med fordel benyttes som den eneste varmekilde, eller som supplerende varmekilde. Det er ikke behov for ombyggning av bolig eller næringseiendom hvis man velger Infravarme som varmesystem. Varmen er der hvor du har behov for varmen, det er kun behov for strøm. På kontoret kan et Infravarmepanel monteres som supplerende varmekilde til den medarbeider som fryser, som sone oppvarming ved skrivebord eller pakkedisken.

Mange modeller

Infravarmepanelene leveres i svært mange modeller og størrelser. Også til integrering i senket tak / falsk himling. På denne måte oppnår man en veldig god effekt av de Infrarøde varmestråler, samtidig som du får en vedlikeholdsfri, usynlig og hærverksikker varmeløsning. Vi har modeller med og uten intelligent varmestyring. Les mere om de forskjellige modeller under Infravarme Smart og Infravarme Standard eller kontakt oss for flere informasjoner.